+

Udfyld formularen

Sendt!

Vi vil rigtig gerne
Høre fra dig

For at modtage et projektestimat kan du enten kontakte os direkte eller udfylde formularen, så vil vi kontakte dig indenfor kort tid.

+

Udfyld formularen

Sendt!

Vi vil rigtig gerne
Høre fra dig

For at modtage et projektestimat kan du enten kontakte os direkte eller udfylde formularen, så vil vi kontakte dig indenfor kort tid.

WordPress - den helt enkle måde at køre et website på.

Det er en god grund til, at WordPress er en populær løsning for mange virksomheder i hele verden. Simplicity!

Kontakt os nu

Hvorfor WordPress?

WordPress er til dig, der har brug for en simpel platform, hvor du selv kan klare det meste. Simpel platform, forstået på den måde, at den er skåret ind til benet, så du selv kan klare rigtig meget uden at have de store kodningskompetencer.


WordPress har i mange år været populært blandt mange, der har oprettet deres egen hjemmeside - ofte med en blog. I dag kan WordPress rigtig meget mere end at være en blog, og mange store virksomheder har WordPress som CMS (Content Management System).

 

WordPress giver en super fleksibilitet, hvor du nemt kan tilføje elementer og undersider. Du kan få diverse integrationer. Du kan også nemt ændre designet med forskellige WordPress-temaer.

 

Noget, der gør WordPress lettilgængeligt er, at det er en open-source. Det betyder, at programmets kodning ligger fri, så du (eller dine udviklere/bureau) nemt kan ændre og tilpasse platformen til netop dine behov.

 

Du skal vælge WordPress, fordi du har brug for et CMS med høj simplicitet og fleksibilitet kombineret med let tilgængelighed og en lav pris.

Hvorfor skal CorePH hjælpe dig med WordPress?

Selvom WordPress er super intuitivt og lavet til, at du selv kan bygge dit website, kan du støde på uforudsete udfordringer, som du har brug for hjælp til. Her kommer vi ind i billedet, for vores udviklere kan hjælpe dig med stort som småt i WordPress.

 

Vi har stor erfaring med WordPress, og derfor er vi klar til at hjælpe dig med hvilken som helst udfordring, du måtte støde på. Det kan for eksempel være en nødvendig integration til et andet program, det kan være en særlig feature, du ikke kan få op at køre eller et bestemt design, du gerne vil at have hjælp til. Vi er klar - på timebasis eller til større projekter. Bare giv os et kald 👇

Var det ikke den teknologi, du ledte efter?

Fortæl os om jeres udfordringer og baseret på vores mange års erfaring finder vi de bedst egnede teknologier til at løse problemerne. Du kan se mere om vores foretrukne teknologier her: