+

Udfyld formularen

Sendt!

Vi vil rigtig gerne
Høre fra dig

For at modtage et projektestimat kan du enten kontakte os direkte eller udfylde formularen, så vil vi kontakte dig indenfor kort tid.

+

Udfyld formularen

Sendt!

Vi vil rigtig gerne
Høre fra dig

For at modtage et projektestimat kan du enten kontakte os direkte eller udfylde formularen, så vil vi kontakte dig indenfor kort tid.

Umbraco - det mest brugervenlige og fleksible CMS.

Umbraco er til dig, der vil redigere nemt og direkte i indholdet på dit website, men stadig have uanede muligheder i design og funktion. Nemt. Billigt. Og lige til at gå i gang med.

Kontakt os nu

Hvorfor Umbraco?

Umbraco er et populært CMS (Content Management System), som rigtig mange virksomheder i hele verden bruger. Men hvorfor er Umbraco så populært?

 

Med Umbraco som CMS får du top brugervenlighed. Det vil sige, at du som redaktør nemt kan ændre i indholdet - helt uden hard-core coding skills. Men bag denne brugervenlighed ligger en masse muligheder for funktioner, design og opsætning - det kan både være standardløsninger eller specielle løsninger kodet til din virksomhed.

 

Derudover er en vigtig feature ved Umbraco, at sitet er ‘open-source’. Det betyder, at koderne ligger frie, og derfor er det nemt at skifte bureau/udviklere, og det kræver et ikke licens at have adgang til programmet. Begge dele er med til at gøre Umbraco til en billig, men super effektiv løsning.

 

Du skal vælge Umbraco, fordi du har brug for et CMS, hvor du selv kan redigere, men samtidig kan vælge mellem mange funktioner.

Hvorfor skal CorePH hjælpe dig med Umbraco?

Der er ingen tvivl om, at Umbraco er en rigtig god løsning for mange.
Men er det noget for dig?
Dét kan vi hjælpe dig med at vurdere. Vi har Umbraco-certificerede udviklere med mange års erfaring. Derfor kan vi hurtigt hjælpe dig med at vurdere, om Umbraco er det rette for din virksomhed.

 

Selvom brugervenligheden i Umbraco er rigtig god, kan du have brug for hjælp til at sætte platformen op, så den kører optimalt med det samme. Det kan også være, at du har brug for hjælp til at få de rigtige integrationer på plads eller i det hele taget optimere platformen til din virksomheds specifikke brug.

 

Erfaring er vigtigt, men vi kan desuden lave en løsning hurtigt og billigt. Vi kan lave ad-hoc udviklingsarbejde, eller vi kan lave en aftale om et effektivt projektteam, der arbejder målrettet mod at nå dine mål.

Var det ikke den teknologi, du ledte efter?

Fortæl os om jeres udfordringer og baseret på vores mange års erfaring finder vi de bedst egnede teknologier til at løse problemerne. Du kan se mere om vores foretrukne teknologier her: