+

Udfyld formularen

Sendt!

Vi vil rigtig gerne
Høre fra dig

For at modtage et projektestimat kan du enten kontakte os direkte eller udfylde formularen, så vil vi kontakte dig indenfor kort tid.

+

Udfyld formularen

Sendt!

Vi vil rigtig gerne
Høre fra dig

For at modtage et projektestimat kan du enten kontakte os direkte eller udfylde formularen, så vil vi kontakte dig indenfor kort tid.

Sitecore - det ultimative CMS med integration til salg- og marketing.

Vil du levere den bedste kundeoplevelse? Så skal du sikre sammenhæng i hele dit brand på tværs af kanaler, produkter og lande - det kan Sitecore hjælpe dig med.

Kontak os nu

Hvorfor Sitecore?

Sitecore er et CMS (Content Management System) med mange muligheder. Sitecore er din løsning, hvis du har omfattende E-commerce og har brug for at strømline dit brands aktiviteter.

 

Det vil sige, at med Sitecore har du de bedste forudsætninger for succesfulde integrationer til blandt andet CRM-systemer som Salesforce. Du har en platform, der er super skalérbar, så du hurtigt kan udvide, tilføje eller simplificere. Sitecore giver dig gode muligheder for at styre dine aktiviteter, der spreder sig over hele verden, og du kan have en multi-tilstedeværelse med flere sprog, flere sites og flere kanaler.

 

Alt i alt er Sitecore et omfattende system, som du stadig selv kan redigere i, og dine content managers kan selvstændigt arbejde med platformen. Du styrer indholdet på tværs af alle dine kanaler, og du kan selv designe og opsætte indholdet. Du har altså høj fleksibilitet og selvstændighed med Sitecore.

 

Du skal vælge Sitecore, fordi du vil have høj fleksibilitet på tværs af kanaler samtidig med en stor selvstændighed i det daglige arbejde.

Hvorfor skal CorePH hjælpe dig med Sitecore?

Hvis Sitecore er din platform - eller du gerne vil skifte til Sitecore - kan vi hjælpe dig!
Vi har mange års erfaring i at udvikle i netop dette system, og vi har certificerede Sitecore 8 og 9 udviklere. Vi kan udvikle en omfattende opsætning til dig og din virksomhed, så du kommer i mål med dine milestones.

 

Vi kan sammen med dig skabe et projektteam, der rådgiver og samarbejder med dig om den absolut bedste løsning for din virksomhed. Vi kan også arbejde på en helt specifik opgave - timebaseret og hurtigt, så du kan komme videre med dit arbejde og ikke bruge energi på at få teknikken til at fungere.

 

Har du brug for kontinuerlig service, kan vi aftale en løsning, hvor din virksomhed har 24/7 support, og vi er klar til at hjælpe, any day any time, så dine kunder kan opleve et brand, der altid er kørende.

Var det ikke den teknologi, du ledte efter?

Fortæl os om jeres udfordringer og baseret på vores mange års erfaring finder vi de bedst egnede teknologier til at løse problemerne. Du kan se mere om vores foretrukne teknologier her: