+

Udfyld formularen

Sendt!

Vi vil rigtig gerne
Høre fra dig

For at modtage et projektestimat kan du enten kontakte os direkte eller udfylde formularen, så vil vi kontakte dig indenfor kort tid.

+

Udfyld formularen

Sendt!

Vi vil rigtig gerne
Høre fra dig

For at modtage et projektestimat kan du enten kontakte os direkte eller udfylde formularen, så vil vi kontakte dig indenfor kort tid.

Shopify er til dig med E-commerce

Har du en webshop? Så er Shopify måske dit perfekte match.

Kontakt os nu

Hvorfor Shopify?

Shopify er et super godt webshop-system. Platformen har mange funktioner - blandt andet også CMS (Content Management System) - men dér, hvor løsningen skiller sig særligt ud, er E-commerce-delen. Shopify er altså en platform, der er lavet til at få din webshop til at køre på skinner. Du kan både have din webshop og din markedsføring i Shopify.

 

Shopify er meget brugervenligt, så du kan lave det meste selv. Shopify er relevant både for store og små virksomheder, med mange eller knap-så-mange produkter i deres webshop. Platformen er også både til dig, hvis din virksomhed er helt ny eller gammel i gårde med rutinerede sælgere og et stort katalog.

 

Du skal vælge Shopify, fordi platformen er specifikt lavet til, at få det bedste ud af din webshop, så du opnår den bedste kundeoplevelse.

Hvorfor skal CorePH hjælpe dig med Shopify?

Selvom brugervenligheden er rigtig god i Shopify, skal du alligevel overveje, om du har brug for hjælp til opsætning, vedligehold og sparring. Dér kan vi hjælpe. Hurtigt og billigt.

 

Vi er klar til at træde til, hvis du har brug for hurtige løsninger på specifikke problemer, eller hvis du har brug for et bureau, der altid er klar til at yde service - vi kan lave en aftale, der passer lige til dine behov. Vi kan også hjælpe dig med at lægge den perfekte plan for, hvordan din virksomhed når jeres mål.

 

Vores udviklere er kompetente, erfarne, dygtige og hurtige. Vi laver projektarbejde eller timebaseret udviklingsarbejde. Giv os et kald, så kan vi lave en aftale.

Var det ikke den teknologi, du ledte efter?

Fortæl os om jeres udfordringer og baseret på vores mange års erfaring finder vi de bedst egnede teknologier til at løse problemerne. Du kan se mere om vores foretrukne teknologier her: