+

Udfyld formularen

Sendt!

Vi vil rigtig gerne
Høre fra dig

For at modtage et projektestimat kan du enten kontakte os direkte eller udfylde formularen, så vil vi kontakte dig indenfor kort tid.

+

Udfyld formularen

Sendt!

Vi vil rigtig gerne
Høre fra dig

For at modtage et projektestimat kan du enten kontakte os direkte eller udfylde formularen, så vil vi kontakte dig indenfor kort tid.

Dynamicweb - når du vil samle hele din digitale tilstedeværelse ét sted.

Har du mange kanaler, meget content, en webshop, PIM og online markedsføring, så kan du samle det hele i Dynamicweb.

Kontakt os nu

Hvorfor Dynamicweb?

Dynamicweb er en omfattende løsning, der kan samle al din digitale aktivitet ét sted. Det giver dig fuldt overblik over dine indsatser, så du kan skal fokusere din energi i ét program.

 

Derfor er Dynamicweb et særlig godt CMS (Content Management System) til dig, der har en stor webshop, et website og godt gang i online marketing. Du kan blandt andet målrette din markedsføring til specifikke grupper, måle din performance på salg, skalere din platform, tilpasse indholdet til dine forskellige kunder og integrere med andre systemer.

 

Du skal vælge Dynamicweb, fordi løsningen samler din digitale aktivitet ét sted, så du nemt kan danne dig et overblik.

Hvorfor skal CorePH hjælpe dig med Dynamicweb?

Dynamicweb er som nævnt omfattende, og derfor kan det være en fordel for dig, at inddrage et webbureau som os. Vi kan hjælpe dig med at sætte det hele op, så du kan udnytte alle de funktioner, der vil gavne dit arbejde. Vi kan hjælpe dig med specifikke udfordringer i Dynamicweb-CMS og vi kan guide dig, så du træffer de bedste valg for din virksomhed.

 

Vores dygtige udviklere arbejder hurtigt, så du kan komme videre med dit arbejde. Vi har forskellige servicetilbud - så hvis du for eksempel har brug for 24/7 support, kan vi lave en aftale om dét.

Var det ikke den teknologi, du ledte efter?

Fortæl os om jeres udfordringer og baseret på vores mange års erfaring finder vi de bedst egnede teknologier til at løse problemerne. Du kan se mere om vores foretrukne teknologier her: